Pergerakan Puteri UMNO Kemaman

My photo
Kemaman, Terenggganu, Malaysia
Generasi Prihatin - Prihatin Berilmu Email - pu3kemaman@yahoo.com.my

Ucapan Aluan Ketua Puteri UMNO Bahagian Kemaman

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Selamat Datang saya ucapkan kepada semua yang sudi melayari blog pu3kemaman.

Alhamdulillah, saya panjatkan kesyukuran ke hadrat Allah s.w.t. kerana dengan limpah dan kurnianya terhasil juga blog Puteri UMNO Bahagian Kemaman yang tidak seberapa ini. Namun saya berharap dengan wujudnya blog ini akan dapat menarik minat semua generasi wanita muda di setiap negeri untuk menyertai Pergerakan Puteri UMNO disamping mengeratkan silaturahim antara satu sama lain.

Segala aktiviti yang telah berjaya diadakan oleh Puteri UMNO Bahagian Kemaman akan dipaparkan dalam blog ini. Sekiranya ada pandangan, komen, cadangan aktiviti bolehlah dislotkan dalam bahagian komen mahupun jomborak untuk dikongsikan bersama.

Setiap komen yang diberikan akan diterima dengan positif bagi membaiki mutu hasil kerja kami.

Sekian, terima kasih

PENGUMUMANDANA BAKTI REMAJA

DUN CUKAI - 5 - 7/04/2010 KOMPLEK BELIA DAN SUKAN MAK LAGAM.

BERITA UTAMA

Napoleon Kecil PKR Fitnah Apa Saja – Choo Keong

AHLI parlimen Wangsa Maju, Wee Choo Keong (PKR) mendedahkan perangai buruk “Napoleon Kecil” dalam partinya yang sanggup melakukan apa sahaja, termasuk pembohongan terancang dengan “superimposed” gambar dan diterbit dalam internet untuk tujuan memfitnah dan mengaibkan tokok politik negara. Tindakan fitnah ini, tegas Choo Keong, diakui oleh Napoleon Kecil tertentu dalam PKR tetapi sehingga sekarang tidak ada tindakan diambil terhadap mereka. Sebaliknya, ujar beliau, tindakan disiplin diambil terhadap pemimpin PKR yang lain atas perkara yang remeh temeh.[berita penuh...]

RENCANA ATAU PENDAPAT

Rencana & Pendapat2 Pembohongan 16 September
DALAM pertemuan dengan penulis pada 11 Mac lalu, Ahli Parlimen Bayan Baru, Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim menyatakan bahawa beliau akan membuat ucapan penting di sidang Dewan Rakyat pada 15 Mac.”Selepas itu, saya serahkan kepada rakyat untuk memikirkannya,” itulah kata beliau tanpa menyatakan apa isi kandungan ucapan penting tersebut. Ternyata pada tarikh berkenaan, Zahrain yang buat pertama kalinya melangkah ke Parlimen sebagai ahli Parlimen bebas selepas mengumumkan keluar daripada PKR pada 12 Februari melakukan ucapan yang menggegarkan arena politik negara.

Wednesday, May 20, 2009

PENYERAHAN VAN PU3 UMNO BHG KEMAMAN

Akhirnya dapat juga sebuah van khas untuk Pergerakan Pu3 UMNO Bhg Kemaman....sweetlah....emmmm dengan adanya van nie mudahlah pu3-pu3 nak buat aktiviti. Ni sesi bergambar selepas terima van. Posing sakan KP.


No comments:

Post a Comment